Köp och Leverans

Priser

- Alla priser på hemsidan inkluderar moms.
- Alla fordon är körklara, dvs monterade och testade av vår verkstadspersonal.
- Fraktkostnad: Tillkommer på Internetorder vid hemleverans. Vårt pris för frakten inkluderar administrations- och expeditionsavgifter. För att göra det enkelt har vi endast två olika fraktpriser, ett för tillbehör/reservdelar och ett för fordon.

Fordon: 395 kr i frakt i närområdet kring våra butiker och verkstäder. Eventuella tillbehör som beställs i samband med fordon levereras fraktfritt. Beställer du två eller flera fordon betalar du endast frakt för ett fordon.

OBS eftersom vi bygger ihop och provkör fordonen innan leverans kan vi tyvärr inte leverera fordon i bur med fraktbolag. Detta gör att vi endast levererar mopeder i vårt närområde. Kontakta oss för mer information.

Tillbeh?r/reservdelar: max 100 kr i frakt oavsett leveransadress i Sverige. Beställer du flera tillbehör/reservdelar betalar du endast frakt för ett tillbehör/reservdel.

- Fraktfritt: Hämta din Internetorder i butiken i Säve och undvik kostnaden för frakt.

Öppet köp
- Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan att ange någon speciell anledning. Mopedia erbjuder öppet köp i 30 dagar vid distanshandel på hela sortimentet. Detta ger dig möjlighet att ångra ditt köp inom 30 dagar utan speciell anledning. Vid retur står du som kund för fraktkostnaden. För att kunna ångra ditt köp behöver varan vara packad i originalemballage och varan skall vara oanvänd.

Registrering
- För att du skall kunna ta ditt fordon i bruk direkt har vi ombesörjt registreringen hos vägverket i förväg. Ditt fordon levereras med registreringskylt. Registreringsbeviset skickas hem till dig med post direkt från Transportstyrelsen. Du får detta 4-7 arbetsdagar efter att vi har mottagit din betalning. Tiden är beroende av arbetsbelastningen hos Transportstyrelsen. Allt skickas från Transportstyrelsen till den adress där du är folkbokförd.